Hyvää alkanutta vuotta 2024

Kiitos Ajas-käyttäjille viime vuodesta hyvää sekä menestyksekästä alkanutta vuotta kaikille. Meiltä on tulossa paljon uusia asioita.

Kela-suorakorvausten muutokset vuoden alusta

Muistakaa, että Kela-taksat ovat päivittyneet vuodenvaihteessa. Jos käytät Kelan vakiomuotoisia toimenpiteitä, korvaustaksat ovat päivittyneet automaattisesti ajan tasalle Ajas-järjestelmässä 1.1.2024. Mikäli olet kirjannut käynnit heti niiden tapahtumisen jälkeen, kaiken pitäisi toimia ongelmitta. Jos sinulla jäi kuitenkin kirjaamatta suorakorvauksiin liittyviä käyntejä vielä viime vuodelta, huomaathan että niihin tulee tämän vuoden taksat ja suosittelemme tässä tilanteessa hakemaan suorakorvaukset kirjaamattomien käyntien osalta manuaalisen menettelyn kautta sähköisen menettelyn sijaan. Jos asiasta jäi epäselvyyttä, voit olla myös yhteydessä asiakasneuvontaamme.

Haluatko tietää, miten ottaa sähköiset Kela-korvaukset käyttöön? Lue käyttöönotosta ja hinnoista lisää.

Kuntoutuksen verovähennysten hakeminen automaattisesti

Ajas-järjestelmä julkaisee pian pilottitestaukseen toiminnon, jonka avulla verottajan rajapinnan kautta voidaan hakea kotitalousvähennyksiä kotikuntoutuksesta. Lue täältä lisää.

ERA 4.1 version integraatio

Ajas Kanta-integraatioon päivittyy ERA 4.1 -versio, joka tarjoaa tämänhetkisten lakimuutosten edellyttämät Kanta-toiminnot.

Tarvitsetko järjestelmän, jota ei ole sertifioitu A-luokkaan?

Meillä on ilmennyt viime aikoina kysyntää tavalliselle ajanvaraukseen ja liiketoimintaan soveltuvalle yleisjärjestelmälle, jossa ei saa olla kykyä liittyä Kantaan. Olemme vastanneet kysyntään ja olemme kehittämässä Ajas-yhteensopivan erillisjärjestelmän, johon ei hankita sertifiointia. Jos olet kiinnostunut siirtämään tilisi tällaiseen yleisjärjestelmään, niin liity odotuslistallemme olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Muut uudistukset

Julkaisemme lisää tietoa uusista toiminnoista ja palveluista pian.