Nopeus ja optimointi

Tietokoneohjelman nopeus ja vasteajat vaikuttavat oleellisesti käyttökokemukseen ja käytön miellyttävyyteen. Tästä syystä käytämme resursseja uusien ominaisuuksien kehityksen lisäksi myös ohjelman nopeuden parantamiseen. Jatkuvasti parantuvasta nopeudesta on tullut paljon positiivista palautetta asiakkailtamme.

Tänään keskityimme laskulomakkeen avaamisen nopeuttamiseen. Laskulomakkeen avautumisessa oli havaittavissa hitautta isoilla tietokannoilla, tilanteissa jossa tietokanta sisältää tuhansia laskuja.

Ohjelman suorituskyvyn analysointiin käytämme nykyaikaisia työkaluja joiden avulla pystytään mittaamaan tarkalleen eri osa-alueisiin kuluva aika. Laskulomakkeen avaus nopeutui merkittävästi, jonka johdosta ohjelman käytön pitäisi olla entistä miellyttävämpää asiakkaillemme.

Asiakkaitamme pyydämme rohkeasti ilmoittamaan meille mikäli ohjelmasta löytyy toimintoja joihin toivoisitte lisää nopeutta. Huomaattehan kuitenkin, että nopeuteen vaikuttavat myös muut seikat, kuten käytettävä tietokone ja Internet-yhteyden nopeus.

Olemme lisäksi rakentaneet testiympäristön jonka avulla pystymme nopeasti luomaan tietokantoja jotka sisältävät kymmeniä tuhansia asiakkaita ja varauksia. Raskaiden testitietokantojen avulla pystymme mallintamaan todellisia isojen yritysten käyttötapauksia ja löytämään mahdolliset ongelmakohdat nopeasti.

Vastaa