E-laskun lähettäminen ja automaattinen perintä entistä helpommin

Olemme saaneet paljon kysymyksiä e-laskun lähettämisestä.

Ajas Asiakashallinta-ohjelman yhteistyökumppani Trustpoint tarjoaa näppärän tavan lähettää e-laskuja ja hoitaa yrityksen maksuvalvonta ilman vaivalloista kirjakuorien postitusta. Käyttöönotto on helpompaa kuin koskaan ennen.

Trustin laskutuspalvelun kautta voit lähettää asiakkaalle e-laskuja, postilaskuja sekä sähköpostilaskuja vaivattomasti. Trust huolehtii myös muistutusten lähettämisestä ja halutessanne laskujen perinnästä, jolloin maksuajat lyhenevät.

Trustpointin laskutuspalvelun voit avata veloituksetta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin toimitamme yhteystietonne Trustin asiakaspalvelijalle. He hoitavat palvelun avauksen joustavasti. Palvelu ei sisällä kiinteitä maksuja vaan maksat ainoastaan laskujen lähettämisestä.

Trust tilittää maksut alkuperäisellä viitenumerolla, joten Ajas reskontra pysyy myös ajantasaisena automaattisen tiliotteen täydentämisen ansiosta.

Trust laskutuspalveluun voit liittyä Ajas yhteydenotto -lomakkeen kautta.

Huom! Trustpointin laskutusintegraatio toimii myös uudessa, selainpohjaisessa Asiakashallinnan versiossa, jonka ensimmäinen versio julkaistaan pikimmiten.