Automaattimuistutukset kaikille

Asiakkailtamme on tullut kysymyksiä siitä, miksi tekstiviestien ja sähköpostien lähetykset pitää aina hyväksyä manuaalisesti.

Otimme asiakkaiden palautteen huomioon. Nyt kaikkien käyttäjien nettiajanvarauksen Asetukset-lomakkeelta löytyvän ”Ilmoitukset ja muistutukset” -välilehdeltä löytyy alla olevan kuvan mukainen valinta, johon asettamalla Kyllä-vaihtoehdon saa tekstiviesti ja/tai sähköpostiviestit lähtemään automaattisesti.

Järjestelmä kerää ensin viestejä lähtevien muistutusten listalle noin 15 minuutin ajan, jolloin käyttäjän on mahdollista seurata, mitä viestejä on lähdössä. Tämän jälkeen 15 minuutin aikana kertyneet viestit lähtevät kerralla.

Palveluun voidaan asettaa myös hiljainen aika, ettei viestit lähde esimerkiksi yöaikaan.

Automaattimuistutuksia voidaan näin lähettää myös Asiakashallinta-ohjelmasta ilman Internet-ajanvaraus -pakettia.

Vastaa