Ajas -ajanvaraukset synkronoituvat työntekijän omaan Google kalenteriin

Tarjosimme kaikille Ajas Internet-ajanvarausjärjestelmän käyttäjille nyt uuden toiminnon, jonka avulla jokainen asiakaspalvelija voi saada varaustietonsa oman matkapuhelimen kalenteriin ja sitä kautta seurata omia menojaan joustavasti.

Tämä onnistuu Google-synkronoinnin kautta, koska lähes kaikki nykyaikaiset mobiililaitteiden kalenterit on mahdollista reaaliajassa synkronoida Google-kalenterin kanssa. Tätä kautta myös Ajas-varaukset saadaan kätevästi työntekijän omaan matkapuhelimeen ongelmitta.

Toiminnon käyttöönotto on helppoa. Työntekijät-valikosta asiakaspalvelija valitsee oman työntekijätietonsa ja liittää Ajas-kalenterinsa omaan Google-kalenteriin. Enää ei tarvitse kirjautua joka kerta hallintasivulle vaan ajat näkee myös omasta kännykästä.

 

Vastaa