Nettivarauksen uusi versiopäivitys julkaistu 3.5.2022

Nyt 3.5.2022 julkaisu on tehty. (27.4.2022 suunniteltua julkaisua lykättiin Exchange -synkronoinnissa havaitun epäyhteensopivuuden johdosta.)

Uudet ominaisuudet olivat betaversiossa testattavana ennen julkaisua. Betaan aletaan siirtää pian seuraavaa järjestelmäversiota testattavaksi.

Muutoksia:

  • Vapaiden aikojen haku on estetty, jos yritetään hakea samaan aikaan aikoja yli 3 toimipisteelle, paitsi jos on valittu lisäksi tietty työntekijä/resurssi. Näin tarpeettomia aikoja ei haeta ja haku ei tunnu käyttäjälle liian hitaalta. Käyttäjä saa vain aikoja, jotka ovat relevantteja hänelle.
  • Edellä mainitun lisäksi vapaita aikoja palautetaan enää korkeintaan 1000 kappaletta. Tällä vähennetään myös turhien ja hitaiden hakujen määrää. Jos aikoja on mahdollisesti enemmän, kehotetaan käyttäjää rajaamaan hakuehtoja. Normaalissa käytössä tämä raja ei pitäisi tulla ikinä vastaan.
  • Tulevaan lisäpalvelu-uudistukseen on tehty parannuksia. Lisäpalvelut ovat asetettavissa monipuolisemmin ja sisältäen enemmän valintamahdollisuuksia.
  • Checkout-verkkomaksujen toimintaan parannuksia.
  • Varauskoodeille uusi formaatti, jossa väärinymmärryksen riski on pienempi.

Jos uudet vapaiden aikojen haun rajoitukset aiheuttavat ongelmia ajanvarauksessasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerro asiakaspalvelulle millainen haku ei enää toimi oikein.

Betaversiota voi kokeilla yleisessä demoversiossa https://nv6-beta.ajas.fi/fi/ff42613df9d0

Samaa voi testata tai käyttää omalla tilillä vaihtamalla nettivarauksen linkkiin verkkotunnuksen osuuteen seuraavasti:

nettivaraus6.ajas.fi => nv6-beta.ajas.fi