Eneroc 10 vuotta

Eneroc Oy täyttää 10 vuotta. Julkaisimme lukuisia uudistuksia Ajas-tuotteisiin ja uudistukset jatkuvat ensi vuoden alussa vauhdilla.

Ajas Asiakashallinnan selainversio

Uusi selaimella käytettävä Asiakashallinta yhdistää vanhan internet-ajanvarausten hallinnan ja perinteisen Ajas työpöytäohjelmiston hyviä puolia yhteen järjestelmään. Jatkossa ohjelmistoa voidaan käyttää nettiselaimen kautta lähes miltä tahansa päätelaitteelta, kuten matkapuhelin, tablet tai työpöytäkone. Uusi hallinta on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja laskutus sekä maksaminen on uudistettu yhdenmukaisen käyttöliittymän alle.

 

Kelan Kanta -järjestelmä sekä eResepti

Ajas -ohjelmistojen kautta onnistuu nyt liityntä Kelan Kanta eArkisto ja eResepti -palveluihin.

 

Uusia toimialoja Ajas-tuotteisiin

Tarjoamme jatkossa järjestelmää myös lääkäreille, jotka käyttävät Kanta-järjestelmää. Ajanvaraukseen olemme toteuttaneet erikoisversioita mm. tulkkiyrityksille ja siivouspalveluille.

 

Maksupäätetuen laajentaminen

Ajas-järjestelmä tukee nyt Netsin iPP350 maksupäätettä, jonka lisäksi loimme tuen myös Verifonen VX820 päätteille sekä PT Yomani ML maksupäätteelle. Asiakkaillamme on näin entistä enemmän valinnanvaraa.

 

Kirjanpitojärjestelmä

Olemme julkaisseet Ajas Asiakashallinta-ohjelmassa toimivan helppokäyttöisen kirjanpitojärjestelmän.

 

Soittajan tunnistus ja yhdistäminen asiakaskorttiin

Toteutimme Ajas CallerID -sovelluksen, jonka avulla Ajas-järjestelmään kirjattu asiakas voidaan tunnistaa puhelinnumeron perusteella. Android -puhelimesi näyttää soittajan nimen ja yrityksen sekä mahdollisen oikeuden asiakastukeen. Kun puhelu on päättynyt, voit lisäksi kirjoittaa kommentit keskustelusta ja tallentaa ne Ajas-järjestelmään. Ajas- lokiin jää näin selkeät merkinnät asiakkaiden puheluista ja siitä mitä on viimeksi sovittu.

 

Internet-ajanvaraus

Internet-ajanvarauksen 5-versio on otettu täysipainoisesti käyttöön. Sinne on tehty uusia ominaisuuksia:

  • Varausten maksaminen etukäteen
  • Velhonäkymä, jossa valinnat tehdään yksi kerrallaan ja lopuksi pääsee näkemään vapaat ajat
  • Eri aloille räätälöityjä versioita, kysy lisää
  • Työntekijöiden kuvat ja esittelyteksti ajanvarauksessa.

Muita teknisiä ja käytettävyysparannuksia on tehty myös runsaasti.

 

Lahjakorttimyyntiin integraatiot

Ajas-lahjakortteja voidaan myydä suoraan verkkokaupasta, joka veloittaa ne ja lisää ne suoraan näkyville Asiakashallintaan. Toiminto on erityisen kätevä verrattuna perinteisiin lahjakortteihin, koska tällöin lahjakortteja ei voi kopioida tai väärinkäyttää. Lisäksi myynti sujuu lähes täysin automatisoidusti eikä aiheuta ylimääräistä vaivaa.