Yleinen arvonlisäveron muutos 24 -> 25,5% syyskuun alussa, Ajas Touchissa tuettu.

Arvonlisävero muuttuu 24 prosentista 25,5 prosenttiin 1.9.2024 alkaen.

Ajas-järjestelmään on julkaistu tänään 15.8.2024 tuki arvonlisäveron desimaaleille.

Muutokset tullaan päivittämään tuotantoversioon oheisen päivitystiedotteen mukaisessa aikataulussa. Päivityksessä julkaistaan myös muita uusia ominaisuuksia, jotka ovat tällä hetkellä kokeiltavissa esijulkaisuversiossa.

Muistakaa kokeilla esijulkaisuversiota hyvissä ajoin siltä osin kuin mahdollista, välttääksenne mahdolliset ongelmat siinä vaiheessa, kun muutokset päivittyvät tuotantoon kaikille.

  • Jos haluat testata uuden ALV-prosentin käyttöä esijulkaisussa, tee esimerkiksi yksi testituote 25,5% ALV:lla
  • Tuotteet ja Palvelut -sivuilla on näkyvissä lisäksi painike ”% Alv prosentin automaattinen muutos”. Tämä näkyy kaikille, joilla on käyttöoikeudet muokata tuotteita tai palveluja. Jos haluat tehdä Alv % massamuutoksen painikkeen avulla, harkitse tarkkaan ajankohta milloin se tehdään. Suosittelemme tämän käyttöä vasta 1.9.2024 jälkeen. Toiminto muuttaa palveluiden ja tuotteiden alv-prosentin 24 prosentista 25,5 prosenttiin. Muutos tehdään kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin, joiden alv on tällä hetkellä 24%. Muutoksen voi perua vain käymällä jokaisen tuotteen ja/tai palvelun läpi manuaalisesti.